XL sexet undetøj hitter. Det er trendy at gå med XL sexet undetøj uanset kurver og størrelser. Hos mitlingeri har de en hel kategori med XL sexet undertøj. Her finder man hofteholder, BH, suits, corsager og en masse andet til kvinder, som ikke ligner benene fra en afgnavet fisk.

XL Sexet Undertøj

Udvalget til de kvinder som mitlingeri kalder XXL er også X-tra X-tra Large, som alle udvalg er i denne shop. Priserne er selvfølgelig høje, men det er altså også kvalitetsvarer, man får her, for det er noget af det, som mitlingeri går allermest op i. Det er vigtigt at sælge kvalitets sexet undertøj. Det er vigtigt, at kunderne kommer tilbage, og derfor sælger de ikke ragelse.

Der findes så mange netbutikker i denne genre, som sælger noget direkte skrammel når det kommer til sexet undertøj. Her skal man ikke være særlig avanceret med sit legetøj eller undertøj, for at det går i stykker efter at være brugt en gang. Disse butikker får også kun besøg af hver kunde en enkelt gang. Det giver butikkerne en meget kort levetid.

Mitlingeri skal ikke frygte nogen kort levetid, for deres optagethed af at give deres kunder en god oplevelse både under og efter en handel. De har lige præcis forstået, hvad handel anno 2015 handler om.