Vielsesringe?

Skal man mon sige tillykke? Står man du den heldige og lykkelige situation at du skal forenes med din bedre halvdel? Vi går sommeren i møde og mange vælger at blive gift og få sat vielsesringe på fingrene i de varme måneder. Så er man næsten sikker på at vejret er godt på den højtidelige dag.

Højsæsonen for bryllupper er i august måned og derfor er mange allerede i skrivende stund i gang med at finde de helt perfekte vielsesringe. Udbuddet af ringe er stort! Næsten uoverskueligt og forvirrende for det nyforelskede par.

Tidens trend er netop nu vielsesringe i titanium. Titanium er et af de stærkeste materialer fra naturens side og vejer kun ca. 40 % af ståls vægt og er kendt for letheden. Titanium er meget velegnet til sart hud, da det ligeledes fra naturens side er et allergivenligt materiale. Flere og flere vælger ringe i titanium grundet letheden, styrken og selve farven på materialet.

 

Vielsesringe i titaniumVielsesringe i titanium

Et godt råd før man begynder at undersøge markedet, er at finde et budget der passer til ens pengepung. Det giver allerede en begrænsning for udvalget af ringe, ikke dermed sagt at man ikke kan finde smukke og unikke ringe, der skal symboliserer kærligheden mellem to mennesker.

Jyderup Guld, Sølv & Ure har et stort udvalg af både vielsesringe og forlovelsesringe i mange forskellige designs, materialer og prisklasser. Denne forhandler har i mange år forhandlet ringe og har derfor en stor kendskab og tilbyder rådgivning i forbindelse med valg af vielsesringe.

Mange vælger at besøge den fysiske butik og prøve ringene på inden det endelig træffes. I den forbindelse er man også sikret at man finder den helt rigtige ring. En ting er at se den på nettet, en anden er at se ringen på sin finger. Du er altid velkommen til at kontakte medarbejderne fra Jyderup Guld, Sølv & Ure. De hjælper gerne enten pr. mail, telefon eller ved et besøg.