Når det er tid til en rigtig venindedag, hvor der skal hygges, snakkes og grines, er der rigtig mange fra byerne omkring København, der vælger at tage ind til København for at få alle de muligheder, som vores hovedstad byder på. Sådan behøver det dog ikke være, for der er rig mulighed for at få en god dag sammen i de mange skønne omkringliggende byer. Er du fra Greve eller omegn, kan vi f.eks. her berette og fem gode tips til en hyggelig venindedag.

1: Start morgenen med morgenmad i Baker Street, som er et bageri på Karlslunde Strandvej, der bager efter de gamle traditioner. Her kan I få lækkert brød, en kop kaffe og en kage til. Så er bunden lagt for en dag, der kun kan blive en succes.

2: Når I har slået mave, kan I tage videre til Møllebækkens Købmandsgård. Her vil I blive mødt af en gammel købmandsbutik fra 1908, som både er en butik og et museum. Det er kultur og shopping i én!

3: Næste stop på turen er Waves Shoppingcenter, som huser 110 forskellige butikker. Det betyder, at I har alt, hvad hjertet kan begære, samlet på ét sted. Shop modetøj og sko, legetøj til ungerne og ting til hjemmet, inden I nyder den bedste sushi i Greve på sushirestauranten Wabiwabi.

4: Når frokosten er indtaget, og maven er fuld af sushi, kan I tage i biografen og nyde en af de seneste biograffilm, som kører i biografen, der også ligger i Waves Shoppingcenter. Med hænderne fulde af jeres yndlingsslik, kan I lade jer glide ned i de bløde sæder og nyde et par timer i mørket.

5: Sidste stop på dagen er Irma på Greve Strandvej, hvor I kan handle aftensmaden og aftenens snacks. Slut af i hjemmet hos en af jer med et lækkert hjemmelavet måltid, en god vin og masser af snak og grin. Selvom Greve og omegn har meget at byde på, er det tit de helt rolige stunder med tid og plads til at være sammen over et glas vin, der kan være sådan en dags højdepunkt.