Hvis man er ved at planlægge afholdelsen af en konference i Jylland – det østlige Jylland, hvilket konferencecenter skal man så vælge? Vores anbefaling falder på Schur Konferencecenter ved Horsens Fjord.

konference-jylland

Konference Jylland

Schur Conferencecenter er beliggende på halvøen Borre Knob ved udmundingen af Horsens Fjord. Omgivet af øerne Alrø, Vorsø og Hjarnø og den gamle frugtplantage, finder man næppe et andet konferencecenter i Jylland, med så smuk og inspirerende beliggenhed. De smukke omgivelser giver de perfekte rammer, når der skal tages beslutninger og tænkes nye tanker. Bevæger man sig indenfor bliver man ligeledes mødt af en hjemlig hygge og atmosfære, rammerne fremstår samtidigt elegante og professionelle.

Så søger man efter et konferencecenter i Jylland, er Schur det helt rigtige valg. Hvad enten man skal afholde kursus, teambuilding dag eller noget helt tredje. Konferencerum med plads til 70 personer, gruppelokaler og plenumlokaler giver det en bred vifte af muligheder. Har deltagerne behov for et pusterum eller en praktisk øvelse under åben himmel, står de unikke omgivelser omkring Schur til fri rådighed. Schur Conferencecenter byder alle former for selskaber velkommen. Man er mere end velkommen til at kontakte dem for yderligere oplysninger.