Magnus Bjerre er din lokale tømrermester Århus. Dette klassiske tømrerfirma udfører opgaver for både private og erhvervskunder, og har en stor byggeteknisk viden samt mange års erfaring med alle typer opgaver indenfor tømrerfaget. Så mangler I en professionel og pålidelig samarbejdspartner, som sætter en ære i håndværket som tømrer og altid leverer et flot stykke arbejde til den aftalte tid, så står Magnus Bjerre og hans kompetente medarbejdere klar til at hjælpe med projektet.

Hos dette tømrerfirma kan man få løst alle typer byggeopgaver, om det er reparationer, ombygninger eller nybygninger. Ingen opgaver er for store eller små for denne tømrermester i Århus. Her arbejdes kun med dygtige underentreprenører inden for alle faggrupper, så man altid kan være sikker på at få leveret et professionelt stykke arbejde, når opgaven varetages af Magnus Bjerre og hans stab.

Kvaliteten er i top og kommunikationen til kunderne vægtes højt. Der sættes en ære i god og tillidsfuld kommunikation, så der forventningsafstemmes fra starten. Dette giver en stor kundetilfredshed, hvilket også betyder mange tilbagevendende kunder. Bl.a. betegner kunderne Magnus Bjerre som en håndværker der kommer til tiden, svarer på telefonen, rydder op efter sig, og holder sig indenfor de aftalte rammer, både i henhold til tid og pris. Desuden anses han som en tømrermester, som kommer med mange værdifulde input i løbet af byggeprocessen, og denne form for rådgivning vægtes højt hos kunderne.

Så mangler du professionel hjælp og rådgivning til udførelse af diverse opgaver indenfor tømrerfaget, så står Tømrermester Århus, Magnus Bjerre klar til at komme med et tilbud og hjælpe med deres mange års erfaring og store byggetekniske viden inden for faget.

Tømrerfirmaet tilbyder som nævnt at udfører en bred vifte af opgaver inden for håndværksfaget, som fx renovering, udskiftning af vinduer og døre, opsætning af køkken, montage af kviste, gulvlægning og meget mere. Kig forbi deres hjemmeside. Læs også mere her.