Går du med drømme om at få renoveret din bolig i Århus er din lokale tømrermester Magnus Bjerre en professionel og kompetent samarbejdspartner. Magnus Bjerre er et klassiske tømrerfirma med mange års erfaring indenfor branchen og stor byggeteknisk viden. Han og hans kompetente medarbejdere sætter en ære i håndværket som tømrer, og udfører alle typer opgaver indenfor tømrerfaget. Så mangler du en til at varetage din renovering Århus, om det er små eller store renoveringsprojekter, så er Magnus Bjerre det oplagte valg. Han og hans stab kan bidrage med forskelligartede løsningsmodeller og bruger gerne den nødvendige tid til at imødekomme kunden behov og ideer omkring renovering. Tømrerfirmaet tilbyder bl.a. renovering i Århus til både private kunder såvel som boligforeninger, virksomheder og offentlige institutioner.

Renovering lejligheder Århus

Har du købt en lejlighed i Århus eller skal den gamle lejlighed renoveres, kan Magnus Bjerre tilbyde en grundig og professionel rådgivning og sørge for den nødvendige istandsættelse. Dette lokale tømrerfirma i Århus tilbyder lejlighedsrenovering både ud og indvendig, om det er hele lejligheden der skal renoveres eller enkelte rum der trænger til en opfriskning. Skal du fx have udskiftet døre eller vinduer, ordnet gulve eller have lagt nyt tag, så kan Magnus Bjerre og hans stab hjælpe dig med at renovere og gøre lejligheden til din drømmebolig.

Renovering Villa Århus

Trænger huset til en kærlig hånd og går du med drømme om at få renoveret din villa i Århus, så kan Magnus Bjerre og hans professionelle medarbejdere med sikkerhed varetage opgaven. Kvaliteten er i top og der sættes ære i god og tillidsfuld kommunikation. Så mangler du professionel hjælp og rådgivning til renovering af din villaen, om det er et mindre renoveringsprojekt eller en ombygning af hele huset, så står de klar til at hjælpe med deres mange års erfaring i renovering af boliger i Århus, og deres store byggetekniske viden inden for tømrerfaget.