Indretning i dag, er meget mere end en sort læder sofa og et tilbud på sofabord i egetræ. Indretning i dag, er en del af vores personlighed og vi blotter den igennem møbler, plakater og endda igennem de planter der står på bordet i hjørnet. Vil man vide mere omkring en person, giver det derfor en god pointe at se vedkommendes bolig.

Tendensen med indretning i 70érne og 80érne var meget tunge og meget mørke. Brune badeværelser, karry-gule vægge og tunge mørke træmøbler. Må man sige heldigvis stoppede den trend i starten af 90érne og siden har den minimalistiske boligindretning taget over. Fra den meget mørke og dunkle stil, er indretningen i dag lys, indbydende og åben. I stedet for karry-gule vægge møder man i dag store hvide flader, hvilket byder lyset velkommen.

tilbud-på-sofa

 

Den minimalistiske boligretning har ligeledes haft en positiv indflydelse på nybyggeri. Boliger fra 90érne og fremad er ofte store, åbne rum der byder sine nye beboer velkommen. Samtalekøkken har slået igennem for rigtigt mange og ses derfor også i mange hjem.