Kender du følelsen af, at man ikke har noget passende tøj at tage på til trods for, at ens klædeskab bugner af tøj? Jeg tror de fleste kvinder har prøvet at stå i den situation på et tidspunkt i deres liv. Man kigger ind i sit tøjskab, og til ens store ærgrelse, så finder man kun gamle stykker tøj, der er vinde og skæve, har mistet sin farve eller simpelthen bare er gået ud af mode.

 

Jeg har selv stået i netop dette dilemma mange gange – lige indtil, at jeg en dag stødte på mærket Tim og Simonsen. Deres tøj er simpelthen i den bedste kvalitet, så selv efter mange sæsoners brug, holder tøjet sin form og farve. Deres basis sortiment er holdt i en enkel og lækker stil, så de kan gå til alt i min garderobe. Se nu for eksempel deres elegante bluser med blonder ved ærmerne – de er funktionelle og enkle, så de kan bruges til hverdag, men samtidig er de prydet med lækre detaljer og er i en så lækker kvalitet, at de også kan bruges til en mere festlig anledning. Til trods for, at det er min absolutte go-to bluse, når jeg ellers ikke ved, hvad jeg skal have på, og den derfor er blevet båret uendeligt mange gange, så har det overhovedet ikke sat sine spor på selve blusen. Blusen fremgår lige så præsentabel, som den gjorde dengang, jeg købte den. Dette vidner altså om en kvalitet i særklasse!

Tim Og Simonsen bluse med blonde i rose Tim Og Simonsen bluse med blonde i sort Tim Og Simonsen strop top i hvid med blondeTim Og Simonsen strop top i navy med blondeTim Og Simonsen rib top med blonde i rose

Tim og Simonsen er indbegrebet af nordisk design. Tøjet er derfor holdt meget enkelt og stilrent. Det betyder, at det sagtens kan bruges igen og igen til trods for, at sæsonen og moden skifter. Selv om tøjet er enkelt, så er det dog langt fra kedeligt, da det er tydeligt at se, at designerne har kælet for de helt små detaljer.
Nora og frække Frode er en online forhandler af Tim og Simonsen, og her kan du finde et stort udvalg af deres lækre styles.

 

Nora & fraekke Frode