Ofelia tøj er modetøj til modebevidste og prisbevidste kvinder! Har man først haft fornøjelsen af tøj fra dette danske mærke, er man solgt. Jeg er i hvert fald!

Tøjet er fremstillet i lækre kvalitets-materialer og pasformen er super god! Uanset om man er lille, høj, slank eller har smukke former så sidder en bluse eller et par jeans fra Ofelia bare så godt!

Jeg følger Nora & Frække Frode på Facebook og det har resulteret i et par onlinekøb eller fem ;-). Denne webshop er forhandler af blandt andet Ofelia bluser, Ofelia bukser, Ofelia kjoler mm. Derudover har de også et godt udvalg af Peppercorn tøj og Qnuz tørklæder mm.

Det sidste tøj jeg fik leveret lige hjem til døren fra shoppen var et par fede Ofelia jeans, en Ofelia bluse og en Ofelia kjole. Både de smarte jeans og den fanatiske kjole var på tilbud! Der kommer løbende tilbud på Facebook og derfor er det godt at følge shoppens profil. Prikken over i ét er, at der altid er gratis fragt, uanset hvor meget tøj mm. man køber. Selvom man finder noget på tilbud er prisen inkl. fragt.

Priserne på Ofelia og Peppercorn mm. er stort set altid lavere end i andre shops. Jeg har endnu ikke fundet en anden webshop der matcher priserne hos Nora & Frække Frode. Og det er uanset om tøjet er på tilbud eller ej.

Jeg kan varmt anbefale at du klikker på dette link og ser hvad Karina fra shoppen kan tilbyde dig netop nu. Udvalget skrifter relativet ofte, da hun er god til hele tiden at få nye lækre sager hjem til hendes mange tilfredse kunder. Lad mig gøre det nemt for dig hvis du kun er interesseret i Ofelia tøj, så klik her!

 

Ofelia tøj IMG_0749-t Larcia-blouse-black-t