Trænger medarbejderne til at blive rystet sammen, få styrket relationerne? Både på venskabelig basis men også i firma regi? Den bedste investering firmaet kan lave, er at invitere medarbejderne på teambuilding!

Teambuilding er efterhånden blevet meget populært og resultaterne er meget positive. Det er godt givet ud at, bruge ressourcer på at afholde en dag i medarbejdernes tegn. Fordelene ved at afholde en teambuilding-dag er mange. Igennem leg og læring styrker man medarbejderne både rent personligt og rent professionelt. På langsigt bidrager det til bedre motivation samt bedre samarbejde for den enkelte virksomhed. Og det bidrager til en mere positiv bundlinje!

Søger man efter det perfekte sted at afholde teambuilding, så er løsningen her! Dette pragtfulde sted tilbyder mange forskellige typer af teambuilding, chancen for at finde et tema der passer ind i jeres virksomhed er derfor stort. Smukke omgivelser med rig mulighed for at nyde den smukke natur. Ønsker man en dag indendørs er der ligeledes mulighed for dette.

Kommer medarbejderne langvejs fra, tilbydes der gode værelser til overnatning. Er man interesseret i at høre mere om teambuilding hos Houens Odde er man mere end velkommen til at kontakte dem på telefon 70105115 eller pr. mail på houensodde@houensoddedk.