Teambuilding Jylland? Afholdes selvefølgelig hos Houens Odde kursus- og oplevelsescenter i Kolding!

Fortvivl ikke hvis I kommer langvejs fra, her har man mulighed for at overnatte i skønne og hyggelige værelser med den perfekte udsigt, nemlig den smukke omkringliggende natur! Naturen er et fantastisk og unikt sted som danner de perfekte rammer for en teambuilding-dag.

Mulighederne for aktiviteter er mange! Gode inddørsaktiviteter og naturen omkring giver et væld af muligheder, her er det kun fantasien der sætter grænserne. Her tilbydes der f.eks. outdoor teambuilding i form af udendørs aktiviteter, teambuilding med lavning ude og inde mm.

Èn af de mest eftertragtet former for teambuilding hos Houens Odde er KOK´sammen og KOK´sammen outdoor. De disse to former af aktiviteter er teambuilding med madlavning både inde og ude. Her udfordrer man medarbejderne på en ny og anderledes måde. Kommunikation og samarbejde er utrolig vigtigt for et godt slutresultat, som resulterer i en firmafest i de bedste rammer. Skabt af medarbejderne selv! I samarbejde med jer og Houens Odde planlægges der hvilket tema hele dagen skal foregå i. Mulighederne er mange! Spansk tapasrestaurant, Italiensk fortovsrestaurant eller noget helt andet som I selv vælger. Tag blot en snak med kokken og find ud af hvad I har lyst til.

Teambuilding i Jylland – som gæsterne siger så er Houens Odde det helt rigtige sted at afholde teambuilding i Jylland.