Teambuilding i Jylland

Teambuilding er noget, som mange virksomheder benytter sig af med henblik på at ryste medarbejderne bedre sammen. Det er populært i alle del af landet – Sjælland, Jylland, Fyn og Øerne. Der findes mange forskellige former for denne type af ryste sammen oplevelser. Det kan være personalegrupper, der har brug for at lære hinanden bedre at kende. Det kan være der er samarbejdsvanskeligheder, og så er teambuilding et oplagt valg.

Nye vinkler på samarbejede
Man mødes i helt andre rammer, end man plejer, og der er fokus på samarbejde om noget helt andet. Noget der er sjovt, anderledes og spækket med udfordringer, der kan give deltagerne helt andre vinkler på, hvad et godt samarbejde er. Teambuilding-events skaber trivsel på en arbejdsplads – og et godt psykisk arbejdsmiljø. Det er ikke bare godt for medarbejdere og ledelse men naturligvis også for virksomhedens bundlinje.

Ude såvel som hjemme

Teambuilding kan være skruet sådan sammen, at det udfordrer fysikken – det er nok den form, man oftest ser – men det kan også være intellektet, der udfordres. Eller en kombination. Pointen er, at det skal være sjovt men også udviklende for den enkelte og for gruppen. Teambuilding foregår som oftest udenfor, men mange oplevelsesbureauer tilbyder også at komme ud på arbejdspladsen, hvis det er meget oplagt at være i egne rammer.

Teambuilding i Jylland
I Kolding finder man firmaet Houens Odde Kursus- og oplevelsescenter. De har mange spændende tilbud, og når teambuildingen er slut, er der debriefing. Den del er vigtig, så deltagerne får mulighed for at evaluere og tale tingene igennem – både det, der fungerede og det, der ikke fungerede. Den del er de fleste rigtig glade for, for de kommer jo for at forbedre deres samarbejde og gøre sig positive erfaringer, de kan tage med hjem på arbejdspladsen.