Derfor skal du vælge Svendborg, når den står på ”Teambuilding Fyn”: Der ligger et hav af oplevelser og venter på dig på Sydfyn, hvor Svendborg er stedet du kan opleve alt fra spændende guidede tur på Valdemar Slot eller Naturama eller hvad med at afholde teambuilding på Fyn i Gorilla Park Svendborg.

Fyn: Oplagt Teambuilding – Derfor er Svenborg Hot!

Svendborg og Fyn i det hele taget har rigtig mange spændende aktiviteter at byde på, hvoraf vi har valgt en række af vores yndlings, som alle kan indgå som en del af en omgang teambuilding, firmaevent eller klassetur på Fyn.

Gorilla Park Svendborg: Her kan du på en teambuildingdag slippe hæmningerne løs og få den indre gorilla og kravleabe frem i dig. Gorilla Park Svendborg er en anerledes måde at lave teambuilding på.. det foregår i en solid forhindringsbane, som er spændt op imellem bøgetræerne. Derudover kan du og benytte BMX cykler, Snowboards og meget andet. Tør du have det rigtig sjovt? Prøv at tag med hele arbejdet på teambuilding i Gorilla park Svendborg.

Teambuilding Fyn

Svendborg Svømmeland: Her er der god mulighed for motion for hele virksomheden eller klassen. Der kan laves mange spændende teambuildingøvelser i en svømmehal og eller bare have det sjovt med de to vandkanoner og strømkanalen. Derudover er der mulighed for leje at både tennisbaner, ketchers og bolde, hvilke gør det til en oplagt omgang teambuilding Fyn.

Valdemar Slot: besøg dette næsten 500 år gamle slot, som byder på et væld af historiske og spændende oplevelser. Det som gør slottet til en oplagt klassetur eller teamdag med arbejdet er de unikke omgivelser, det smukke have og naturen er hele turen værd!