Du står overfor at skulle købe stalddøre, som er både flotte og praktiske og passer til din stald. Hvad gør du?

Det er ikke nemt at finde de perfekte stalddøre, som både er i høj kvalitet, har de rigtige mål og samtidigt ser trendy og flotte ud.

stalddøre

Vi stod overfor netop denne opgave ”at skulle købe nye stalddøre” og her er vores erfaringer..

Der findes flere forskellige forhandlere af stalddøre i Danmark, men kun få laver deres staldinventar selv. Og kun få stalddørs-udbydere producere stalddøre i Danmark. Vi syntes det er en klar fordel, når stalddørene bliver produceret lokalt, da man på den måde kan se på produktionen og det færdige produkt med egne øje. Dette er specielt vigtigt når det kommer til stalddøre, da de skal opleves og føles på, hvis man gerne være 100% sikker på dette rette match mellem stalddør og stald.

Efter megen søgen og kontakt til en række leverandører af stalddøre og staldinventar, så faldt valget på dem der hedder Midtjyden Staldinventar. De laver både specieldesignet stalddøre, som er skræddersyet efter dine ønsker og mål, samtidigt med at deres stalddøre bliver produceret i Danmark.

25 år erfaring med produktion af stalddøre.. Det må være tæt på rekord og derfor endnu en grund til at vælge Midtjyden Staldinventar, når man skal have nye stalddøre. Det vil sige efter lang tids søgen , så har vi fundet den bedste leverandør af stalddøre syntes vi.