Afhængigt af dit hjems layout, kan din stue tjener mange forskellige formål. Hvis du har en separat sofastue, er det ofte nemt at fokusere på ”madspisningfunktionen” i spisestuen og her er et spisebordsæt selvsagt centralt.

spisebordsæt

Og så kan du ellers fokusere på at slappe af og underholden gæsterne i sofastuen. I forhold til sofastuen, så hvis det er det eneste frie sted til afslapning, så brug det med fordel netop til dette: se tv, spille spil og tilbringe tid sammen med familien. Uanset dens formål, skal enhver god plads have en behagelig sofa eller lign., et sofabord og et måske et ildsted, hvis du bor i hus, såsom en pejs eller bare et underholdningscenter, såsom et TV, projekter eller computer (måske endda alle dele!)

Valg af farver til indretningen

Når du dekorerer dit rum, skal du ikke være bange for lyse farver, men pas på med ikke at overdrive dit farvevalg. Vælg neutrale farver til dine sofaer, lænestole og puffer og pift stedet op med pynteting – på den måde kan du nemt udskifte de små ting, når en ny farvesammensætning skal prøves af.

Billedrammer, tæpper, pyntepuder og gardiner er alle fantastisk til at tilføje farve, mens spejle, bordlamper og loftslamper kan hjælpe lys-gennemstrømningen i hele rummet. Hæng farverig kunst på væggene, og selv tilføje en ny tone til den ene væg ved at vælge en trendy ny maling farve. Men husk, at valget af spisebordssæt kommer til at dominere rummet, grundet dens størrelse.. seks stole og et stort bord fylder godt! Men vend det til en positive ting og køb et flot og trendy spisebordssæt, her får det endda til en rimelig pris og en super kvalitet.