Har I planer om at holde sommerferie på Fyn og leder efter inspiration til, hvilke familievenlige attraktioner der er at finde på Fyn? Vi har set nærmere på den bedste sommerferie aktiviteter på Fyn i denne guide til den optimale sommer på Fyn.

Fyn er fin.. Det er der i hvert fald meget der tyder på, når man ser på, hvor man besøgende der valfarter til Fyn hver eneste sommerferie. Det er både turister fra udlandet og folk fra hele Danmark som er vilde med idéen ”sommerferie Fyn”.

Sommer på Fyn for fulde sejl

Fyn bliver især besøgt i sommeren af folk der kommer sejlende. Her er det klar det Sydfynske øhav, som fungerer som det store trækplaster. Og det er ikke uden grund.. De små øerne, strandende og det hyggelige stemning finder man ikke bedre i hele Danmark.

Sydfynske øhav

Er man sejlet til Sydfyn er det oplagt at ligge til i Svendborg et par dage, som i sandhed er en perle, som oser af hygge, gammeldags is, caféliv og glade dage hele sommeren.

Sommerferie Fyn

Er du med familien på besøg i Svendborg er der også mulighed for at besøge Gorilla Park, som ligger lige ude for Svendborg. Her har du mulighed for at kravle højt oppe i træerne og glide mellem platforme i et unikt system, som giver et sus i maven og i det hele taget en perfekt oplevelse for hele familien: En sommerferie på Fyn bliver kun bedre af en tur i Gorilla Park!