Det er koldt uden for…………… jeg længes efter at sidde på min terrasse og nyde en kold øl eller et koldt glas rosevin! Kalenderen siger kun d. 19/04 men min tålmodighed er på nuværende tidspunkt minimal. Børnene trænger til at komme ud og lege uden at iklæde sig store vinter jakker og store tunge støvler. Man kan mærke at nu må sommeren gerne snart komme og ændrer på både dagligdagens kedelige rutiner.

Vinterperioden foregår jo mest indendørs. Med diverse spil, film og indendørs hygge. Det er selvfølgeligt også hyggeligt at være sammen på denne måde, det nyder vi alle. Men tiden er nu inde til at være sammen på en anden måde. I stedet for at sidde rundt om spisebordet vil vi hellere sidde rundt om terrassebordet på terrassen.

Sidste år anlagde vi en ny terrasse med billige terrassebrædder fra denne online forhandler. Vi undersøgte markedet for forhandlere længe og endte med at besøge Jacob i Sabro ved Århus. De har et godt showroom og altid kaffe på kanden. Èn af grundene til at vi valgte dem skyldes den gode rådgivning både før, under og efter ilægning. De har virkeligt hjulpet os meget med hele forløbet.

 

Billige terrassebrædder

Så sol og sommer kom nu!! Jeg vil nyde mine nye billige terrassebrædder!