Hvad er Silestone og hvad gør Silestone bordplader unikke? At få lavet sine bordplader i Silestone er en trend der er kommet for at blive. Vi har kigget nærmere på, hvad der karakterisere bordplader i Silestone og hvorfor så mange danskere er vilde med denne typer bordplade.

Ser man nærmere på Silestone, så vil man finde at Silestone består af 95% kvarts, farvepigmenter og bindemidler i form af harpiks. Kombinationen af disse elementer giver en flot ensartet og lukket overflade. Silestone bordpladerne er i virkeligheden støbte, men behandles som granit. Denne type bordplade er abnorm holdbar og selve overfladen kræver minimal vedligeholdelse.

Silestone Bordplader

Du kan finde Silestone bordplader med mange forskellige typer overflader. For tiden ser det ud til, at den glatte og poleret blanke overflade er populær. Denne overfalde er især smart, da den er fuldstændig afvisende overfor vand, madrester mm. Der er også mulighed for at vælge en Silestone bordplade i et ”matslebet” naturlig stil. Overfladen her er ikke på samme måde ligeså tæt og vil derfor kræve mere omtanke og vedligeholdelse. En daglig rengøre er i dette tilfælde det eksperterne anbefaler. OBS: Hvis en Silestone bordplade udsættes for en kraftig varmepåvirkning, så kan der komme hvide mærker eller rander på bordpladen, som ikke kan fjernes igen!