Sika Møbler

Sika møbler har været en del af dansk møbeldesign siden 1950érne, branded har altid været kendt med deres fokus på funktionalitet, bæredygtighed og kvalitet. Igennem tiden har flere anerkendte designere såsom Arne Jacobsen og Viggo Boesen mf. designet møbler for Sika Design. Fletmøbler fra Sika Design er også igennem tiderne gået i arv fra generation til generation. Selvom møbler er flere år gamle, har de stadig en høj værdi. Har man passet godt på dem igennem tiden, er de ligeledes stadigvæk pæne, grundet den høje kvalitet. Alle møblerne er håndlavede af de bedste håndværkere inden for området og fremstillet i de bedste materialer.

Sika Design startede op med i tidernes morgen med design og produktion af små fletkurve og boligtilbehør. I dag er sortimentet udvidet kraftigt og nu designes der både indendørs møbler og udendørs møbler. I skrivende stund har Sika 6 forskellige kollektioner af møbler. Alle med hver deres udtryk og design. Ens for alle kollektioner er dog at de er designet og fremstillet ud fra funktionalitet, design og komfort. Disse tre fokusområder vil der ikke bliver ændret på, uanset hvilken kollektion der er tale om.

Man finder borde, stole, caféborde, lounge møbler, bænke og solvogne mm fra Sika møbler hos denne forhandler. Manilla Huset har igennem de sidste 25 været forhandler af Sika møbler og har derfor en stor erfaring med disse fletmøbler. På deres nye webshop kan du se et stort udvalg af møblerne men du har ligeledes mulighed for at se dem i det store showroom på 1000m2 i Egaa ved Åarhus. Manilla Huset i Egå har Danmarks største udvalg af havemøbler fra Sika Design og Cane-line.

Sika møbler

Smukke enkelte stole fra Sika Design

 

Har du/I brug for rådgivning og vejledning i forbindelse med køb af Sika have-møbler er du mere end velkomment til at kontakte Claus hos Manilla Huset i Egå på følgende nr. 86 22 24 88 eller på info@manilla-aarhus.dk.

Claus vil hellere end gerne hjælpe dig med at vælge netop de møbler fra Sika Design som du mangler i dit hjem.