Du kender det måske godt; din bedste ven skal giftes og du skal stå for planlægningen af hans polterabend. Hvad skal der ske, hvordan får i den sjoveste og polterabend? Det er ikke nødvendigvis en nem opgave at stå overfor – alle skal gerne have en fed aften og der stilles krav til originaliteten.

polterabend Odense

Trend Nu har undersøgt mulighederne for polterabend i Odense og omegn, da vi rent faktisk selv står overfor at skulle arrangere netop en polterabend for en kammerat i Odense.

Vi har undersøgt en del forskellige muligheder og fik til sidst den idé, at kigger på Tripadvisor for at finde de mest anmeldelser-roste muligheder. Her fandt vi frem til at en polterabend Gorillapark syd for Odense tæt på Svendborg er et super populært valgt, når det kommer til polterabend Odense. En tur i Gorillaparken er virkelig én på opleveren, det er der ikke tvivl om, når man ser på anmeldelserne! En polterabend her midt ude i den grønne skov med klatring i trænerene og oplevelsen af suse frem og tilbage mellem de store træer er et perfekt input til en anerledes polterabend. Ser man på Tripadvisor får Gorilaparken også rigtig fine ord med på vejen ”Fantastisk sted i det sydfynske !!
Forventningerne var høje til Gorilla Park Svendborg, da vi allerede havde besøgt den i Vejle, som vi synes var fantastisk ! Forventningerne blev indfriet og mere til.
Parken ligger i et skønt naturområde, uden biler og andet larm.. Banerne er bygget op således, at både nybegyndere og garvede gorillaer kan få en på opleveren og udfordres. Vi oplevede samme høje standard og imødekommenhed hos instruktørerne i Svendborg, som vi gjorde i Vejle”.

Derfor falder vores valg af polterabend aktivitet i Odense på Gorillapark Odense og en anden gang vil vi helt sikkert anbefaler at benytte Tripadvisor til at finde inspiration.