Kender du til det lækre tøj fra Peppercorn? Jeg har flere styles fra det lækre mærke til at hænge i skabet og jeg må indrømme at jeg er så glad for mit. Jeg har både bukser, bluser og et par kjoler. Tøjet sidder bare så godt! Selve pasformen på stort set alle deres styles er så fantastiske og jeg elsker at have det på!

Nøgleordene bag mærket er pris, design og god pasform.

Priserne på tøj er meget attraktive! Disse bukser kan du købe til en pris af kun 299,-! Lækre baggy pants med lommer fortil samt elastik i taljen samt rib ved anklerne. Så fede med både en løs trøje samt en stram t-shirt. Du kan bruge bukserne til både hverdag og fest – alt efter hvad du har på sammen med dem. En fed habitjakke eller en smart cowboy jakke…. Jeg er solgt!

Fede bukser fra Peppercorn til kun 199,- på tilbud hos Nora & Frække Frode. Normalpris 399,-

 

Kvaliteten er høj selvom prisen er i middelklassen. Tøj fra peppercorn kan du vaske igen og igen, bare du følger vaskeanvisningen på det enkelte stykke tøj. Meget af det tøj jeg har i skabet fra branded er blevet vasket mange gange og det er stadig pænt og stadig rart at have på.

Hvert år kommer PEP (det nye Peppercorn) med 4 forskellige kollektioner, sommer, efterår, vinter og sommer. De tilbyder ligeledes et sortiment af forskellige styles dom de altid tilbyder – basisvarerne. Derudover kommer der nye styles såsom kjoler, bukser, habitter mm.

Peppercorn har været på markedet siden år 1995 og sælges i dag i over 16 forskellige lande. Det siger jo sig selv at produkterne må være gode! Peppercorn er den del af CNS Group som tilbyder andre mærker, blandt andet Desire som også henvender sig til det kvindelige køn. Derudover er Solid og Tailored & Originals også en del af GNS Group, disse henvender sig til manden.

Nora & Frække Frode er en online forhandler af Peppercorn og her finder du ofte nogle af de fede styles på tilbud. Netop nu (i skrivende stund) er de fede bukser som jeg har skrevet om foroven på tilbud til 199,-. Link til de fede bukser fra Peppercorn finder du her! Det kan godt være at de er udsolgt men måske du finder et andet godt tilbud på tøj fra Peppercorn.