Vi elsker Ofelia tøj!

Alle piger og kvinder drømmer om at være med på moden når det gælder indholdet af klædeskabet. Vi drømmer alle sammen om at skifte garderoben ud når de nye kollektioner af tøj kommer på hylderne. Vi sidder og kigger på alt det nye tøj, smarte nederdele, fede jakker, elegante sorte kjole. De nye smarte styles dukker hele tiden frem når vi er online. Selv på Facebook bliver vi bomberet med konkurrencer, tilbud og annoncer om shops der tilbyder os kvinder det smarteste og nyeste tøj.

Ofelia-toej

 

Skal vi kvinder have mulighed for at, skifte lidt af garderoben ud, bare engang i mellem, er vi nødsaget til at kigge på prisen. Det er et fåtal af os, der kan anskaffe os hvad vi vil. Enten står banken eller manden i vejen for en god handel.

Vil du forkæle dig selv med lidt nyt tøj uden at skulle få dårlige nerver pga. prisen, så er Ofelia tøj et rigtigt godt bud. Lækkert tøj til priser, som næsten alle piger og kvinder kan være med på. Ifølge designerens egen hjemmeside er Ofelia modetøj til moderigtige og prisbevidste yngre kvinder og piger. Jeg må sige at jeg giver dem ret. Den nuværende kollektion er fyldt med fede styles af både topper, kjoler, bluser og den fedeste bomberjakke. Jeg har fundet denne forhandler af Ofelia tøj på Facebook. Karina som ejer shoppen udvælger de enkelte styles til glæde for hendes trofaste kunder. Og prisen er ikke noget at blive skræmt over! Nok er Ofelia tøj prismæssigt i den lidt lavere ende, men priserne hos Nora & Frække Frode er lavere end ved konkurrenterne. Følger man shoppen på Facebook får man tit skarpe tilbud på den nyeste kollektion og man har mulighed for at deltage i konkurrencer.

Efter jeg har stiftet bekendtskab med Ofelia tøj, må jeg indrømme at der tit kommer en lille pakke hjem til mig fra Nora & Frække Frode. Jeg er så vild med tøjet. Pasformen på tøjet er fantastisk! Jeg har selv lidt på sidebenene og tøjet sidder perfekt på mig.

 

Det eneste jeg har at tilføje her til sidst er: God shopping piger!