Ofelia tøj er et dansk brand med hovedsæde i Jylland, Skanderborg. Ofelia er en del af KSK Fashion, som har designet tøj til kvinder i alle aldre siden år 1995. Ofelia er meget kendt for deres fede og trendy designs, som henvender sig til den yngre målgruppen af kvinder. Tøjets stil er smart og lækkert og er fremstillet i gode kvalitets-materialer. Ofelia tøj er relativt nemt at komme til for penge, da priserne for tøjet er rimelige og helt retfærdige. Her får man meget tøj for pengene.

Mange kvinder, både i Danmark og i andre lande, har fået øjnene op for Ofelia. Og det siges at har man først båret et stykke tøj fra Ofelia, så er det absolut ikke sidste gang! Så står man i den heldige situation at man skal fylde sin garderobe med lidt nyt tøj, så klik videre her!

Nora & Frække Frode er forhandler af dette danske brand Ofelia. Denne forhandler udvælger nøje de designs som skal på hylderne. Shoppen er dog kun én onlineshop og man har derfor ikke mulighed for at kommer og besøge én fysisk butik. Ejeren er dog så serviceminded at hun åbner sin private hoveddør så kunderne kan komme og se tøjet inden køb. Dette foregår på bestemte tidspunkter eller efter aftale. Ofelia tøj er et af det brand hun sælger mest af og har derfor også en del at tilbyde.