Langt om længe er sommeren på vej! Og selvfølgelig er den nye sommerkollektion fra Ofelia tøj også kommet i butikkerne.
Endnu engang har Ofelia ramt plet med flere lækre design i flotte sommer farver. Denne mærke er dansk designet og dansk produceret og derfor har man altid en finger på pulsen med moden og trenden i Danmark. Stort set alle kvinder kan være med når det gælder prisen på tøjet og pasformen. Ofelia er kendt for deres lækre tøj, der passer både store og små, brede og tynde kvinder.

Ofelia Tøj

Super smart og klassisk nederdel fra Ofelia!

 

 

Nora & Frække Frode har udvalgt de bedste styles til netop dig! Alle kvinder har brug for en enkelt og klassisk nederdel i skabet.

Selvfølgelig finder du både en sort og en hvid nederdel fra Ofelia i shoppen.

Prisen er på nuværende tidspunkt kun 175,-! Nederdelen er i to lag, så den ikke er gennemsigtigt.

 

 

 

Ofelia Liva blonde bluse. Rosa.

 

Ofelia har ligeledes lanceret den skønneste bluse med blonder i flere farver.

Vi er sikre på at det er den smukkeste blondebluse i verden! Så smart og trendy til et par fede jeans.

Prisen er selvfølgelig til at betale, kun 299,-!

 

 

 

Du kan se alle de flotte styles fra Ofelia tøj her. Nora & Frække Frode har også andre mærker at byde på, her finder du blandt andet Desires tøj, PEP (Peppercorn tøj) mm.  Shoppen er ejet af Karina og drives også af Karina. Hun er meget aktiv på Facebook og holder løbende konkurrencer og giver knald gode tilbud. Køber man nyt tøj hos Karina, sender hun det selvfølgelig gratis og hurtigt lige til din dør! Karina er kendt for sin gode kundepleje og sin hurtige respons. Karina ved nemlig godt at det er hendes skønne kunder, der gør at shoppen kan rende rundt! Og det er hun meget taknemmelig for!

 

Nora & Frække Frode