Jeg drømmer ofte om at indrette boligen med nye møbler, og elsker at tage et smut forbi My Home Møbler, for at få lidt inspiration til hjemmet. De har et stort og spændende udvalg inden for boliginteriør og hvis pengepungen tillader det, – og kæresten ikke mindst, sker det også, at der kommer et nyt møbel med hjem. Ellers synes jeg, at man kan gøre meget for at give ens hjem en makeover, ved blot at udskifte et par puder i nye farver, købe nogle nye billeder eller et par nye pyntegenstande til de i forvejen efterhånden fyldte hylder og vindueskarme. Lidt kan gøre meget, og med lidt inspiration, evt. lidt omrokering af de ting man har i forvejen, kan stuen eller et af de andre rum huset, hurtigt få lidt nyt liv, uden at det behøver at koste en formue.

Har man sparet lidt op, eller generelt har økonomien til en større udskiftning af ens møbelsortiment, kan jeg klart anbefale, at man køber sine møbler hos My Home Møbler. De har mange spændende designs, om man er på udkig efter møbler til dagligstuen, spisestuen, soveværelset, kontoret, børneværelset eller entréen. Er du på udkig efter at indrette uderummet, har denne møbelforetning også et lille men godt udvalg inden for udemøbler. Alt i alt har de et godt og bredt sortiment af møbler og boligtilbehør i en god kvalitet og til priser hvor de fleste kan være med.

Billige-moebler-i-god-kvalitet-fra-My-Home-moebler Moebler-fra-My-Home

Sofaer
Min egen personlige drømmesofa er en stor flyder med masser af plads. En sofa med gode brede hynder, som tillader man kan sidde og ligge på forskellige måder. Sofaen er en af boligens primære samlingssteder, så det er vigtigt at der er plads til hele familien, og at der er plads til vennerne, hvis disse er på besøg. En sådan sofa kræver selvfølgelig at man har meget plads, og har man ikke det, er der også mange andre lækre sofaer og hos My Home Møbler. Udvalget af sofaer til dagligstuen er stor, og der findes utallige af både klassiske og mere moderne sofaer. De har lidt til enhver smag og ethvert behov, om man er på udkig efter en sofa til stuen, ungdomsværelset, sommerhuset eller andre rum i boligen, om den skal være i stof eller læder og om det skal være en sofa med chaiselong eller en mindre 2 personers sofa. Læs mere om billige sofasæt til stuen fra My Home Møbler her.

Sofabord
Til ethvert sofaarrangement høre et sofabord – man skal jo have noget at stille fredagsslikken på, når der skal hygges i sofaen. Spiser man ikke slik, kan sofabordet også bruges til mange andre ting som aftenkaffen, eller til at smække fødderne op på efter en lang dag på job, – ja det må jo være op til den enkelte, men mangler du et sofabord, er der også her gode muligheder for, at finde netop det sofabord hos My Home møbler, som passer til dit behov og din stil. Her findes sofaborde i forskellige farver og former, så om man er på udkig efter et firkantet, rundt eller ovalt bord, indskudsborde eller lignende, så skulle det være muligt at finde et lige efter din smag.

Spisebord og stole
Et andet vigtigt samlingspunkt i boligen er spisestuen. Her hygger venner og familie rundt om spisebordet, verdenssituationen vendes og der snakkes om dagen der er gået. Spisebordet kan også været et vigtigt møbel i forhold til at aktiverer børnene mens der laves mad. Her kan de sidde med lektierne eller blot sidde og hygge sig med at lægge et puslespil eller lave en fin tegning.
Der kan være stor forskel på hvor stor et spisebordssæt man har behov for, og igen sætter rummet man har til rådighed en naturlig grænse for hvor stor et bord man har plads til og igen hvor mange siddepladser, men også indenfor denne kategori har My Home møbler et stor udvalg af smarte spiseborde med matchende stole, der imødekomme enhver husstands behov.

Vitrineskabe
My Home Møbler har også et bredt udvalg af skabe i forskellige designs og stilarter. Fx. har de et spændende udvalg af vitrineskabe, som er et opbevaringsskab med glasdøre, der ses i flere og flere hjem. Her kan kan man samtidig med at skabe orden, lave en lille udstilling af husets pyntegenstande og arvestykker, og med dette sætte sit personlige præg på ens hjem. Man kan også bruge dette møbel til opbevaring af det pæne porcelæn, som kun bruges ved særlige lejligheder, og derved beskytte det fra støv og smuds, til igen bliver tid til at tage det i brug. Alt i alt er et vitrineskab et praktisk og flot møbel, som passer godt ind i det moderne hjem og har mange anvendelsesmuligheder.

Garderobeskabe
Et andet praktisk møbel og et sted hvor det kan være rart at holde orden, er i ens garderobeskab. Min erfaring siger mig, at har man et godt overblik over hvad man har i klædeskabet, kan man spare meget tid om morgenen, eller når man skal ud til festlige lejligheder. Jeg tror vi alle, – ihvertfald os piger –  kender til det med at stå og rive sig selv i håret, fordi man aldrig synes, at man har noget at tage på. Dette til trods for at skabet bugner og det vælter ud med tøj når man åbner lågerne. En løsning på dette kan være et godt garderobeskab, som netop giver én det fornødne overblik. Dog er den sørgelige sandhed, at et godt garderobeskab, kun ved dets indretning, kan hjælpe dig til at holde orden i dit tøj, der findes desværre ingen skabe, som hænger dit tøj på bøjler og ligger det pænt sammen på de “rigtige” hylder.

Dette var kun en kort beskrivelse af nogle af de mange møbler man kan finder hos My Home Møbler, men blev du inspireret til at se og høre mere, så tjek deres hjemmeside ud eller tag et smut forbi én af deres mange fysiske butikker.