Mads Ziegler øreringe er – ligesom de øvrige smykker fra den anerkendte producent – fremstillet af smukke materialer af høj kvalitet. Hvad enten, du foretrækker farvestrålende ædelsten, et klassisk tidsløst udtryk eller en mere moderne og minimalistisk stil, finder du uden tvivl Mads Ziegler øreringe, der falder i din smag.

14 karat guld, sterlingsølv og brillanter er blandt det fine udvalg af materialer, som anvendes i produktionen af Mads Ziegler øreringe. Her ligger smykkerne i den dyre ende, og udtrykket er feminint og eksklusivt.

Mads Ziegler Øreringe

Med et fokus på alsidighed og et bredt udvalg fremstilles der dog ligeledes et udvalg af øreringe, som er nemmere at komme til for penge – uden, at Ziegler går på kompromis med kvaliteten. Her findes Mads Ziegler øreringe, der først og fremmest fremstilles i sølv, og som er prydet med bl.a. zirkoniasten, perler og safirer.

Manden bag smykkerne er Mads Ziegler, der – med sine mere end 25 års erfaring på området – efterhånden er blevet en anerkendt skikkelse i smykkebranchen. I fremstillingen af Mads Ziegler øreringe, ringe, halskæder og armbånd har designeren fokus på anvendelsen af kvalitetsmaterialer samt på udviklingen af kompromisløst design.

Mads Ziegler finder sin inspiration i hverdagen, og han har et ønske om at fremstille smykker, der fremhæver personlighed, stil og udtryk hos den kvinde, der skal bære dem. Ifølge Ziegler skal der findes et smykke til enhver kvinde, og smykkerne inddeles derfor i tre hovedkollektioner kaldet ”labels”, hhv. Gold Label, Silver Label og White Label.

Mads Ziegler ørestikker

I Gold Label og Silver Label findes et bredt udvalg af hhv. guld- og sølvsmykker, mens begge ædelmetaller er at finde blandt White Label-smykkerne. Her er fokus i stedet på et mere moderne og minimalistisk design, som i højere grad er præget af tidens tendenser. Uanset den enkelte kvindes smag, stil, alder og udtryk findes der dog med sikkerhed et smykke til enhver hos Mads Ziegler.

Save

Save

Save