RotorCam har stor erfaring inden for drone branchen og tilbyder forskellige ydelser inden for moderne droneteknologi. Bl.a. tilbyder de professionel rådgivning og oplæring i teknologien bag brug af droner. For nogle typer af virksomheder kan der være store økonomiske fordele i selv at lære at varetage droneflyvninger og tage nogle flotte luftfotos og videoer til brug i virksomheden. For andre virksomheder, hvor det kun i enkelte tilfælde kan være relevant, tilbyder RotorCam også at udføre opgaven og lave et flot og professionelt materiale.

Luftfoto med drone kan anvendes til mange forskellige fotoopgaver inden for mange forskellige brancher, om man ønsker at indsamle data eller man med unikke luftfotos ønsker at optimere sin markedsføring. Der kan desuden være mange fordele ved at få lavet videoer og luftfoto med drone. Fx kan de bruges til trafikovervågning og nedsættelse af trafikale problemer, inspektioner af landområder, indsamling af data, kvalitetskontrol, præsentationer, reklame og events.

Blandt erhverv og virksomheder der anvender luftfoto med drone kan bl.a. andet nævnes ejendomsmæglere, som bruger disse til præsentation og salg af ejendomme, men også blandt reklamebureauer og eventbureauer, rejseselskaber mm er droneteknologi et meget anvendt salgs og præsentationsmateriale.

Luftfoto med drone giver et helt unikt perspektiv fra oven og helt særligt for disse luftfoto, er at de er georefererede, så de oplyser de korrekte koordinater. Det gør det fx muligt at anvende billederne til opmåling og kortlægning af større områder. Dette gør også dronefotos til et værdifuldt redskab i forbindelse med blandt andet bygge- og anlægsprojekter, overvågning af landbrug mm.

Hos RotorCam sættes kvaliteten højt, så har I brug for en professionel og erfaren samarbejdspartner enten til rådgivning eller udførelse af opgaver med videoer eller luftfotos tage med drone, er RotorCam helt klart anbefalelsesværdig. Besøg deres hjemmeside og se nogle af deres mange projekter med luftfotografier og dronevideoer i højeste kvalitet. Hos RotorCam mødes man af stor professionalisme og uanset omfanget af opgaven, bestræber de sig altid på at varetage kundens særlige ønsker og behov.