Trenden er på nuværende tidspunkt at vi passer på vores biler. I stedet for at anskaffe os dyre biler til en høj indkøbspris, nøjes vi med at købe mindre biler, der både er mere økonomiske i hverdagen og til en fornuftigt indkøbspris. Derudover er vi begyndt at bruge flere penge og mere tid på at vedligeholde vores biler. For at beskytte undervognen mod salt mm. undervognsbehandler vi bilen og for at beskytte lakken giver vi den en omgang lakforsegler. Nogle betaler sig fra at få lakken på bilen shinet op og andre vælger selv at gøre arbejdet.

Er man én af dem, der selv vil klare opgaven, er der massevis af mærker af lakforseglere på markedet. Kunsten er at, vælge et godt mærke til en fornuftig pris. Og første gang man skal forsøge sig med lakforsegler kan det være svært.

Vi vil gerne hjælpe jer af med dette problem og vise jer vejen til den helt rigtige lakforsegler, som både ejeren af bilen og bilen selv vil sætte pris på. Protect & Shine lakforsegler fra Sonax er en nyhed inden for bilplejeprodukter. Dog har Sonax mange års erfaring inden for bilpleje og er stolte af at præsenterer denne nye forsegler til bilens lak. Produktet er nem at bruge og har en lang holdbar. Og prisen er helt fornuftigt! På nuværende tidspunkt koster denne fantastiske lakforsegler kun 169,95,-. For flere informationer omkring det, så besøg shoppen. Sonax har et kæmpe sortiment af bilpleje-produkter til gode priser.