Som forældre ved man, at man konstant går og bekymre sig om sine små poder. Man er bange for at de kommer til skade, og man har derfor næsten altid ører eller øjne rettet mod de små.

Igennem statistikker ved man, at de fleste uheld sker i hjemmet. Dette skyldes at børnene bruger mest tid i hjemmet, samt de er mere frygtløse og nysgerrige i vante omgivelser. For det meste kan man trøste de små med kærlig ord, trylleplaster, trylle-pust og andet godt. Men til tider er det desværre en nødvendighed, at tage andre metoder i brug. Kommer barnet alvorligt til skade, kan det være nødvendigt at tage andre metoder i brug, blandt andet at få alarmeret og yde første hjælp. Derfor er det vigtigt at, man som forældre får et kursus i første hjælp. Så har man ikke været på et kursus i  førstehjælp, så skal man kraftigt overveje at gøre det.

kursus-i-førstehjælp

Der er mange forskellige kurser at vælge i mellem og det er vigtigt at, man kommer det rigtige sted hen. Her finder man et kursus i førstehjælp til forældre, mødregrupper mm. Kursuset egner sig til alle der har børn og dermed har behov for at vide hvad man skal gøre hvis uheldet er ude. Formålet med dette kursus er at, give deltagerne en viden og forståelse for grundereglerne inden for førstehjælp, samt viden og rebskaber til at kunne foretage en hurtig handling, hvis uheldet skulle være due.