Samlerforum henvender sig til møntsamlere og alle andre, som har en interesse i danske kongelige mønter. Samlerforum er i besiddelse af 98 % af de kongelige mønter, der er udstedt, og de har derfor landets største udvalg. På deres hjemmeside er det muligt at købe disse kongelige mønter, men de forhandler også mange andre spændende samleobjekter, såsom tema- og erindringsmønter og medaljer.  Så uanset, hvad du er på udkig efter til at berige din egen private samling med, så vil Samlerforums spændende møntunivers uden tvivl kunne betage dig.

Hvert år udsender Nationalbanken et kongeligt møntsæt i to forskellige kvaliteter: et kongeligt børnemøntsæt og et kongeligt møntsæt, som begge indeholder de 6 mønter, der indgår i møntrækken. Disse kongelige mønter er som regel af en væsentlig bedre kvalitet end de mønter, der er beregnet til cirkulation. Det skyldes, at de kongelige mønter er præget med flere slag, og der anvendes særlige stempler til formålet. Som resultat af dette, fås et meget tydeligt præg på mønterne. Hos Samlerforum finder du et stort udvalg af disse originale møntsæt, der alle er yderst velbevaret.

Du kan også vælge at samle på de kunstneriske erindringsmønter produceret af Den Kongelige Mønt. Det er en tradition i Danmark, at der i anledning af særlige begivenheder i Kongehuset, bliver udgivet en såkaldt erindringsmønt. Dette kan forekomme for eksempel ved tronskifte, bryllupper, sølv- og guldbryllupper, regeringsjubilæer og regentens runde fødselsdage. På forsiden af disse erindringsmønter er der et portræt af regenten, mens der på bagsiden forekommer et unikt portræt udarbejdet til lejligheden. Med disse mønters unikke portrætter, udgør de i sig selv små kunstværker, hvilket gør dem til det oplagte samlerobjekt. Hos Samlerforum finder du ligeledes et bredt udvalg af disse erindringsmønter – her kan du finde mønter, der er fremstillet i anledning af kongelige begivenheder såsom Frederiks bryllup, Margrethes 40-års regeringsjubilæum, Margrethes 70 års fødselsdag m.m.