Tid til julefrokost

Jah nu der det snart jul igen! Julen er en hyggelig tid på året som mange af os glæder os meget til. December måned er fyldt op med hyggestunder sammen med familie og venner, lækkerier og gløgg og ikke mindst mange forventningsfulde børn. Jeg nyder juletiden med familien, men må da indrømme at jeg også går og glæder mig til de årlige julefrokoster. Julefrokost med venner og veninder, julefrokost med familien og julefrokost med jobbet.

Frokost med venner og veninder er altid sjovt! Vi har vores faste traditioner omkring julemenu, udklædning og en masse sjove julelege. Èn fast tradition er jule-nissen, vi har alle tildelt en person som vi skal være nisse for i løbet af aften. Man skal medbringe en såkaldt julenisse-gave som man diskret skal give til den man er nisse for. Derudover skal man i løbet af aften mindst lave to ting for at drille. Inden kl. 24 skal man have udnævnt sin nisse og hvis ikke man har fundet sin nisse så skylder man en gave på et bestemt beløb.

Frokost med familien er altid i børnenes tegn! Denne familiekomsammen går ud på at hygge i stor stil og give børnene den bedste julehygge-dag med familien. Juleklip, pakkespil og traditionel julemad med frikadeller, varm leverpostej og fiskefileter på menuen. Personligt får jeg rigtig meget ud af denne dag, at se børnene råhygge sig og nyde dagen i fulde drag. Denne dag betyder så meget for os alle og især børnene.

Den sjoveste julefrokost er med jobbet! Det er ikke mindre end årets fest! Det er den bedste form for teambuilding efter min mening. Vi plejer at afholde denne event på kontoret sammen med nogle andre virksomheder som vi deler kontor med. God hjemmelavede julemad medbragt fra deltagerne selv, forskellige typer af snaps og flere forskellige julelege. Det kan kun blive sjovt! I år har vi snakket om at holde festen anden steds og ikke på kontoret. Vi har kendskab til et rigtigt lækkert sted nær Kolding hvor vi også har mulighed for at overnatte. Houens Odde tilbyder flere former for julefrokost i Kolding – tæt på skøn natur og i skønne omgivelser, både inde og ude. Er der stemning for at prøve noget andet end det vi altid gør, så afholder vi årets julefrokost i Kolding!

Julefrokost Kolding