Vi elsker Jieldé lamper!

De er helt igennem stilfulde, moderne, tidsløse og klassiske lamper – alt på én gang! Designet udstråler kvalitet og det er tydeligt at se at Jieldé lampe er en kraftigt og holdbar lampe. De er alle håndlavet og har egen etiket med serienummer.

Lamperne blev designet i 1950érne af franskmanden Jean-Louis Domecg, som på daværende tidspunkt ejede en industrifabrik. Hans behov for en bedre arbejdsbelysning, drev ham til at udvikle disse fantastiske lamper. De blev hurtigt en kæmpe succes og i løbet af få år, kunne man finde mange af hans designs på andre fabrikker og værksteder rundt om i hele verden.
Jieldé lamper fås i dag både som gulvlamper, bordlamper, loftlamper og væglamper. Jieldé bordlampen er den mest geniale lampe til skrivebordet, enten i privaten eller på arbejdspladsen. Den giver den bedste arbejdsbelysning og samtidigt med vil man nyde at se på lampen, imens man arbejder. Med lampernes industrielle design og et utal af farvemuligheder passer lamperne ind i stort set alle hjem.

Anskaffer man sig en Jieldé lampe vil man ikke fortryde det! Her får man en lampe for livet, som man aldrig vil blive træt af at se på.

Jielde clement C360-t     jielde-signal-collection-si333-tischlampen-t