Jeg elsker foråret og sommeren. Jeg elsker fulgene der synger og sommerfuglene der så smuk flyver omkring. Men jeg hader insekterne der følger med! Man når lige at rengøre sin bil og i løbet af relativ kort tid, så er den fyldt med insekter på køler, forrude mm. Nærmeste spild af tid føler man. Insektfjerner til bil er jo noget man skal have i baglommen om sommeren, for at være sikker på hele tiden at have udstyret parat når krybende er landet. Der siges at det er skadeligt for bilen lak hvis man lader insektresterne sidde for længe, da det kan ætse lakken og gøre den mat og kedelig at se på.

Jeg har undersøgt internettet for muligheder for at lave insektfjerner til bil selv. Selvom det er noget billigere at lave det selv end at købe det færdigt lavet, tør jeg simpelthen ikke at gå i gang med det. Jeg vil være 110 % sikker på at det jeg sprøjter på bilen ikke skader lakken mm. Derfor har jeg undersøgt markedet for bilplejeprodukter og fundet frem til dette mærke der forhandler bilplejeprodukter og herunder insektfjerner.

Sonax_120

 

Insektfjerner til bil

Disse midler er skånsomme mod bilens lak mm. men yderste effektive over for insektresterne på bilen. Forsvinder resterne ikke ved første behandling skal man lade det sidde i 2 minutter og skylle af efterfølgende. Det er vigtigt at huske at man ikke må sprøjte det på solvarme ruder og lak. Overfladen skal være kølig så det ikke tørre ind.

Jeg har bestilt det over webshoppen og glæder mig til at afprøve det.