Den verdens kendte syver-stol finder man i mange hjem verden over og derfor finder man også man forskellige hynder til syver stole. Siden år 1955 har den klassiske syver-stol haft stor indflydelse på den danske historie om danske møbelklassiskere. Stolen, som er designet af Arne Jacobsen, er en af de mest solgte stole i verden, og dermed også en af verdens mest kopierede stole.

hynder til syver stole

Grundet syver-stolen har været på markedet i mange år, ser man tit og ofte at en syver-stol går i arv gennem generationer. Og da stolene holder i lang tid, så er der også brug for udskiftning af hynderne til syver stolene engang imellem. Mange arver smukke og tidløse møbelklassiskere såsom en syver-stol og oftest trænger stolene til en kærlig hånd. Nogen vælger at få stolen restaureret og andre vælger at bruge stolen som den er.

Ens for mange er dog at, vi alle gerne vil sidde godt og komfortabelt. Mange vælger derfor at anskaffe sig en hynde til stolen, enten i læder eller i filt. Man kan dog finde en syver-stol med polstring, men det fleste stole er uden polstring. Hynder til stole kan man efterhånden købe mange steder, men kvaliteten er også derefter, pris og kvalitet hænger sammen. Har man en syver-stol stående og er man på jagt efter en ny hynde, så skal man tjekke denne forhandler ud. Her finder man et stort udvalg af hynder til de danske møbelklassiskere i alle farver, men ens for dem alle er, den højere kvalitet!!