Trenden er stor inden for designer møbler. Der er et stort markedet inden for salg af diverse designermøbler, både nye og brugte. Mange vælger at anskaffe sig brugte designerstole, for på den måde at spare på økonomien og køber efterfølgende hynder til stolene. Søger man efter hynder til stole, bør man tage en rundtur i dette fantastiske univers inden for hynder og betræk til designer stole.

hynder til stole

Har man anskaffet sig stolen Myren og trænger denne til en genopfriskning med en ny læderhynde, så finder man lækre kvalitets hynder i læder her. Hynderne er 0,7 cm tykke og er monteret med skridsikkergummi, hvilket giver den bedste siddekomfort. Læderhynderne kan fås i mange forskellige farver, så man er sikret at hynderne passer ind i resten af hjemmet.

Har man småbørn og en af de populære Tripp Trapp stole, Danstole eller leander højstol, finder man et lækkert hyndesæt her, i den bedste læder. Fordelene ved dette hyndesæt er at, det er nem at rengøre med en våd klud efter hvert måltid. Det lille barn sidder godt og komfortabelt på hynden og ryggen hviler godt på bagstykket.

Man finder et væld af forskellige hynder til designerstole her. Ta´ en tur rundt i shoppen og bliv inspireret. Finder man ikke det man søger, er man velkommen til at kontakte dem på 27 11 13 26.