FBD stolen har stået i mange hjem igennem de sidste mange år og derfor er der konstant et marked for hynder til FDB stole. Stolen er designet af Børge Mogensen, et stilfuldt men simpelt design, der kunne købes til rimelige penge. Grundet det simpel design og prisen, var stolen meget populær hos mange danskere. Men som tiden gik, led FDB stolen en stille død, og produktionen stoppede i midten af 1980érne, da den sidste fabrik slukkede og lukkede. Heldigvis har man besluttet at vække FDB stolen til live igen. Man mener at selve designet passer godt ind i nutidens trends, og at unge dermed vil tage godt imod stolen.

hynder til fdb stole

Man ser dog at mange allerede har stolen, da stolene er gået i arv og derefter slebet og malet på ny. Dog må der også være mange, der har behov for at skifte stolen ud, grundet slidtage mm. eller andre der måske ønsker sig stolen.

Selv designet på stolen er flot og enkelt men selve siddekomforten er ikke god. Det er derfor en nødvendighed at have hynde til FDB stolen, for at forberede denne. Her finder man en forhandler af hynder og betræk til de danske møbelklassiker og heriblandt også hynder til FDB stolen.