– gør livet lidt nemmere.

At leve med kræft kan være både fysisk og psykisk hårdt. Som kvinde kan man risikerer at  miste en del af ens kvindelighed, når man mister sit hår grundet kemo-behandlinger. At miste håret kan faktisk være prikken over i ét for rigtig mange kvinder og selvfølgelig også mænd. Dog er det mere normalt at man som mand ingen hår på hovedet har, hvorimod det som kvinde er mere unormalt og dermed giver det indtrykket at man er syg. For mange er det synlige tegn på sygdom såsom hårtab et klart symbol på at, man lider af kræft.

Hovedbeklædning til kræftramte kvinder hjælper kræftramte med at komme lidt nemmere igennem den hårde periode. Der findes mange forskellige typer af hovedbeklædning i mange smarte designs. Af producenter af hovedbeklædning kan blandt andet nævnes Luna Hvid og Christine Headwear.

Luna Hvid er kendt for sine produkter i økologisk bomuld. Tørklæderne fra denne producent er nemme at style og er meget behagelige at have på. Som nævnt er der ligeledes Christine Headwear. Denne producent er nok den mest kendte producent af hovedbeklædning til kræftramte kvinder der lider af enten varigt eller kortvarig hårtab. Christine har et stort udvalg af både tørklæder, kasketter mm. dette mærke har stort set alt hvad man har behov for.

 

Hovedbeklædning til kræftramte kvinder

Parykmagasinet er forhandler af begge disse mærker og har igennem de sidste 30 år serviceret både damer og herre, piger og drenge i alle aldre med at finde en hovedbeklædning. Her finder man et stort udvalg af parykker, toupeer og andet beklædning.

Medarbejderne ved Parykmagasinet ved hvor svært det kan være at anskaffe sig hovedbeklædning til kræftramte kvinder. Her er hver kunde unik og de tager sig godt af den enkelte, så vedkommende får en god oplevelse ud af det. På Borggade i Aarhus finder man en stor fysisk butik hvor man har mulighed for at se alle produkterne og får en god vejledning. Man har også mulighed for at kigge på deres webshop og danne sig et overblik over hvilke typer for beklædning der findes.