Hvem er Haslev Møbler?

Haslev Møbelsnedkeri har i mere end 60 år designet, produceret og leveret møbler i høj kvalitet. Haslev møbler er især kendte for deres fokus på gode og traditionelle danske-møbeltraditioner, både når det gælder kvalitet, design og selve fremstillingen af møblerne. Det er dog vigtigt at understrege at den traditionelle håndværk bliver kombineret med nye teknikker, hvilket gør at fremstillingen af Haslev møbler følger nutidens udviklingen inden for møbelfremstilling.

Spiseborde, spisebordsstole, sofaborde og reoler i flotte og smukke design og fremstillet i levende og foranderligt materiale – nemlig træ. Haslev bruger kun den bedste og smukkeste del af træet og de dygtigste møbelsnedkere forarbejder træet ud fra et samarbejde med dygtige designere.

Haslev spiseborde

Igennem tiden har dette danske møbelsnedkeri oparbejdet en serie af forskellige spiseborde – alle fremstillet i det bedste træ. Træ der holder formen, stilen og farven år efter år, middag efter middag. Haslev følger kun ikke kun når med gælder udviklingen af fremstillingen af møbler, de er også gode til at følge udviklingen inden for design og nutidens trends.

 

Se blandt andetHaslev Møbler dette flotte Haslev spisebord.

Haslev Symphony spisebord i ovalt design med laminat top og med udtræk.

Dette bord kan også anskaffes med massiv bordplade. Flot og enkelt bord i den bedste kvalitet!

Bordet måler uden tillægsplade 180×105 cm. Bordhøjden er 73,5 cm.

PRIS: 8.690 inkl. moms.

Showroom med Haslev møbler

Søger man efter en forhandler af blandt andet Haslev Møbler kan Manilla Huset i Egå ved Århus, været et godt valg. Denne forhandler har et stort showroom af møbler fra forskellige mærker/producenter. Her kan blandt andet nævnes Sika Design, Cane-Line, Stouby møbler og som nævnt Haslev Møbler. Med mange års erfaring inden for salg af møbler, især dansk møbeldesign, har Manilla Huset de helt rigtige forudsætninger for at hjælpe og rådgive dig vedrørende køb af nye møbler.

Vedligeholdelse af møbler fra Haslev

Haslev møbler er levende og kan forandre sig som tiden går. Det er derfor vigtigt at man tænker over hvordan og hvor ofte man skal vedligeholde sit nye spisebord eller sofabord. Man kan finde rigtig mange gode råd vedrørende pleje og vedligeholdelse af træmøbler på Google. Rådfør dig ved en professionel før du går i krig med at give din spisebordsplade en nedslibning eller olie. Det ville være intet mindre end tragisk hvis opgaven bliver udført forkert og du derefter står med at ødelagt bord efterfølgende.