Er du aktiv inden for løb, cykling eller triathlon så har du helt sikket stiftet bekendtskab med danske Fusion. Fusion er et dansk familieejet brand inden for sportsudstyr i en høj kvalitet. Den danske virksomhed er altid et skridt længere fremme end konkurrenterne – virksomheden har nemlig deres helt egen udviklingsafdeling. Der ligges meget vægt på at alt udstyr og heri blandt løbetrøjerne er  i højeste kvalitet, både når det gælder valg af materialer, pasform og design. Design har dog en mindre prioritet end pasform og ikke mindst materiale.

Materialerne der benyttes til alle deres produkter er materialer i høj kvalitet, materialer der giver kroppen lov til at yde det bedste den kan. Det betyder stort set alt for hele oplevelsen, at man som motionist eller cyklist har det rette cykeltøj og løbetøj.

Fusion har et godt udvalg af blandt andet løbetrøjer, der beskytter din overkrop når det er kølig og vådt. De holder dig varme så du kan bruge din energi på den rigtige måde – nemlig din løbepræsentation! Ens for alle trøjerne er den bløde og behagelige kvalitet, der samtidigt giver kroppen mulighed for at ånde uanset hvor meget du giver den gas.

Som nævnt er fokus ikke mest på design af selve produkterne og det gælder selvfølgelig også deres løbetrøjer. Dog er det vigtigt at understrege at alle produkter selvfølgelige føler nutiden mode og trends inden for tøj og mode.

Her kan du se løbetrøje til både dame og herre fra Fusion. Trøjerne finder du hos den danske webshop www. sportsfix.dk. SportsFix tilbyder løbetøj, cykeltøj og tri tøj til både damer og herre. Mærkerne du finder her er som nævnt Fusion, TomTom, Taymory Og Biemme. Alle disse mærker leverer sportstøj i høj kvalitet – nøje udvalgt at teamet bag SportsFix.

Fusion løbetrøje Kvinder C3 ZIP

Fusion løbetrøje hoodie C3 mænd