Nu er vinteren for alvor ved at slå igennem. Selvom vinteren kan bringe smukke naturlandskaber og vinterhygge foran pejsen, så bringer den også mange ulemper med sig. For med sneen kommer også frost og vejsalt, som kan være meget ødelæggende for din bil. Som bilejer kan det være lidt af et mareridt at skulle holde bilen ved lige, når sne, slud, is og salt gør sit bedste for at skade den. Det er enormt vigtigt, at du sørger for at give din bil den pleje, den behøver – især her om vinteren – og derfor er det afgørende, at du får købt de nødvendige bilplejeprodukter. Ellers kan du ende med rust og andre skader på bilen. F.eks. er det meget vigtigt, at karosseriet på din bil er rent og velholdt, når sneen kommer. For så får saltet fra vejene nemlig ikke lov til at skade mere end højst nødvendigt.

Høj kvalitet siden 1950

Hos SONAX har vi et hav af bilplejeprodukter, som din bil vil elske. Vi har været leverandører af bilplejeprodukter, siden vi startede i 1950, og vi har lige siden ligget helt i top af diverse forbrugerundersøgelser. Vi leverer altid kvalitetsprodukter til din bil, hvilket vores gode resultater i tests, lavet af f.eks. Bil Magasinet og FDM, også viser. Hvis du vil læse mere om disse testresultater, kan du besøge vores hjemmeside sonax.dk.

Bilplejeprodukter til vinteren

I vores brede udvalg af bilplejeprodukter finder du bl.a. SONAX Silicone Spray, som beskytter og fortrænger fugt fra tændingsanlæg, el-komponenter, dørpakninger, hængsler, skuffer, skydetagsføringer mm. Hvis du i stedet har problemer med, at gummilisterne i dørene fryser fast, skal du have fat i SONAX Gummipleje, som holder gummiet smidigt.

Blandt vores bilplejeprodukter finder du også SONAX IsFjerner, der hjælper dig med at optø is på ruder, lygter og spejle. Så behøver du ikke længere stå ude i kulden om morgenen med en isskraber, og der er derfor heller ingen risiko for, at du kommer til at ridse dine ruder. Vi har også Antifrost & Sprinkler Koncentrat, som fjerner olie, sod, salt, trafikfilm og anden typisk vejsnavs. Og så sikrer du dig, at rudevaskeranlægget ikke fryser til, når frosten kommer.

Så se vores store udvalg af bilplejeprodukter på sonax.dk, hvis du vil være sikker på, at din bil også skal komme godt igennem denne vinter.