Drømmer du om at svinge dig i trækroner på gorillavis i 1-20 meters højde med over 100 klatre elementer i din efterårsferie? Ønsker du at få en efterårsferie fyldt med sjove oplevelser? Så skal du besøge Gorilla Park i Svendborg, som tilbyder dig en unik mulighed for at få en efterårsferie med store oplevelser, der henvender sig til hele familien, som får mulighed for bevægelse og sjov i smukke naturomgivelser.

2,7 km. forhindringsbaner

Gorilla Park i Svendborg tilbyder sjove og udfordrende oplevelser for alle aldersgrupper. Vi har hele 2,7 km. forhindringsbaner, der venter på, at du skal slå dig løs i dem. Der er 8 forskellige baner, som passer til ethvert temperament og niveau. Det er derfor ikke nødvendigt med klare erfaring, og alle over 4 år kan være med. Vores uddannede klatreinstruktører sørger for, at sikkerheden er optimal, så hele familien trygt kan påbegynde sin klatring i flere meters højde.

Mulighed for events

Ud over vores klatrepark tilbyder vi også en række events til grupper. F.eks. har kan vi i samarbejde med Segway Langeland tilbyde segwaykørsel. I har som gruppe også mulighed for lerdueskydning og jagtbueskydning. Hvis en gruppe derfor ikke umiddelbart ønsker at klatre i vores park, eller vil have alternative muligheder for aktivitet, kan vi også tilbyde andre muligheder for sjov i en efterårsferie på Fyn i Gorilla Park, Svendborg.

Se hjemmesiden for mere information om events.

Nyd din efterårsferie i Gorilla Park, Svendborg

Selv om en efterårsferie på Fyn kan byde på køligere vejr, er det ingen hindring for at komme i Gorilla Park, Svendborg. Du skal nok få varmen, mens du bruger vores aktiviteter. Hvis det alligevel skulle blive for køligt, kan du nyde vores varme drikke og hjemmelavede burgere i parkens restaurant Café GO!rillax med en smuk udsigt. Her fyrer vi også op for vores brændeovn i Laavo, så der er yderligere mulighed for varme og hygge.

Besøg vores hjemmeside for mere information

På vores hjemmesiden kan du finde mere information om Gorilla Park, Svendborg. Du kan også her finde mere information om priser, åbningstider og Gorilla Parks faciliteter.

Så tøv ikke med at besøge os, hvis du ønsker en efterårsferie på Fyn fyldt med sjove og hæsblæsende oplevelser!