Industrigulvet har indtaget de danske hjem når det kommer til ny-opførte huse og gamle huse der trænger til en gennemgående modernisering. Tiden for gulvtæpper, trægulve og fliser er ved at rinde ud! Epoxy gulve har taget over!

Hvad er epoxy gulve?

Kort fortalt er et epoxy gulv et poleret betongulv med en malet overflade. Selve materialet/malingen er kunstharpiks, hvilket ikke er så sundt i flydende tilstand og derfor rådes det til at man ikke selv lægger sit nye gulv. Når malingen først er hærdet er det uskadelig.

Hvorfor er epoxy gulve blevet så trendy?

Trenden netop nu inden for gulve i de private hjem, er industrigulve såsom epoxy gulve og polyurethan gulve. Denne typer af gulve har været brugt i årtier i industrien grundet stor slidstyrke, hårdførhed og at de er nemme at rengøre. De passer godt ind i den moderne indretningsstil – den minimalistiske stil. Looket skal være råt og personligt. Med et sådant gulv er mulighederne mange! Der findes et væld af farver til formålet hvilket giver uendelige muligheder for at gøre sit gulv helt personligt. Man kan lege med farverne for at opnå glans og en farvedybe som ikke kan lade sig gøre ved andre typer af gulve.

Ekstra gode fordele ved et malet betongulv:

  1. Denne type gulv er meget slidstærkt og har derfor været benyttet i industrien i mange år.
  2. Skridsikkert – man kan tilføje malingen kvartssand og gør gulvet skridsikkert på denne måde.
  3. Et epoxy gulv er langtidsholdbart – gulvet holder meget længere end det traditionelle gulv.
  4. Fugefrit gulv – ingen fuger i gulvet hvilket medvirker til en hurtigere og lettere rengøring.
  5. Glat overflade – nemt at tørre af hvis der spildes væske.

 

Epoxy-gulve

 

Hvor?

Gulvet kan i princippet lægges i alle huset rum. Man ser dog mest at gulvet bliver lagt i køkkenet, på badeværelset, i entreén samt i bryggerset, en erstatning for det gamle flisegulv. Dog bliver det også mere og mere moderne at få malet gulvet i stuen – det giver et fedt råt look!

Du må ikke selv lægge dit nye epoxy gulv

Som nævnt må man ikke selv lægge sit nye epoxy gulv! Dette skyldes at selve materialet er svært at arbejde og at man derfor skal have en fagperson til at håndterer opgaven. Der findes flere forskellige virksomheder med erfaring inden for gulvsystemer både når det kommer til private hjem og til industrien.

NordCoating er specialister inden for design- og industrigulve

NordCoating er specialister inden for gulvsystemer som epoxy gulve, New Yorker gulve og polyurethan gulve. Kundegruppen omfatter både privatpersoner, foreninger, institutioner og små og store virksomheder. Alle opgaver bliver skræddersyet til den enkelte kunde.

Ønsker du at vide mere omkring hvad NordCoating kan tilbyde dig er du mere end velkommen til at kontakte dem telefonisk på nr. 53 25 88 19.

Du kan læse meget mere om epoxy gulve på www. nordcoating.dk