Leder du efter en kompetent og professionel elektriker i Kolding og omegn, så kan du med fordel læse med her. Vagn O. Electric er den oplagte elektriker, da firmaet har mange års erfaring i el-branchen. Firmaet kan både løse opgaver inden for el-installationer for privatpersoner og erhverv, og eftersom samtlige medarbejdere i firmaet er faguddannede og løbende skal gennemgå opdateringskurser, så kan du som kunde vide dig sikker på, at du altid får den bedste el-installationsløsning, hvis du hyrer denne professionelle elektriker i Kolding.

 

Idet, at deres medarbejdere altid er opdateret med de nyeste metoder og regler inden for branchen, så holdes deres kompetencer også ved lige. Det betyder, at de har den rette viden om, hvordan man sikrer sig, at de rette sikkerhedshensyn opretholdes, når man arbejder med el. Af den grund kan de også være med til at sikre dig som kunde de bedste vilkår og den bedste service, når du henvender dig til dem.  

 

Vagn O. Electric er en elektriker i Kolding, der har solid erfaring med alle slags opgaver relateret til el-arbejde. Til private kan de sørge for et grundigt el-eftersyn, installation af tyverialarm, opsætning af smartstyrring af hjemmet fra telefon eller iPad, eller andre almindelige husinstallationer lige fra nybyg til opsætning af lamper. Til erhvervskunder kan de varetage alt inden for industri- og landbrugsinstallationer, såsom servicering af produktionsanlæg eller andre tekniske specialløsninger, der udarbejdes efter den enkelte kundes behov og ønsker. Desuden tilbyder de også installationer af grønne energianlæg, såsom varmepumper og solceller.

 

Som del af deres ekstra gode kundeservice, så tilbyder de en døgnservice til samtlige af deres kunder. Det betyder at uanset, hvilken dag din el-installation svigter, så kommer de ud med en kort varsel – så står du juleaften og ovnen svigter, så du ikke kan få stegt juleanden, så kan du roligt ringe til Vagn o. Electric.  

Du kan hilse på nogle af medarbejderne hos Vagn O. Electric i videoen forneden.

 

Du kan læse meget mere omkring Vagn O. Electric og hvad de tilbyder kunderne ved at klikke her.