Hvis du gerne vil have en uforglemmelig oplevelse i efterårsferien, så er Gorilla Park i Vejle svaret. Hos Gorilla Park kan du tilbringe en skøn efterårsferie i Vejle med dem, du kan lide. Alle kan nemlig være med, når trætoppene i Gorilla Park kalder – både store og små. Så du kan roligt tage børnene i hånden og køre til Gorilla Park. Gorilla Park er en klatrepark, hvor du klatrer rundt i træerne. Bare rolig, det er helt sikkert. I får en grundig instruktion af de dygtige instruktører, inden I bliver sluppet løs i træerne.

Efter sikkerhedsinstruktionen kan I de næste fire timer bevæge jer rundt i træerne. Gorilla Park Vejle har 6 forskellige baner med forskellige sværhedsgrader. Derfor er der lagt op til sjov til både børn og voksne – og de knap så vovemodige. Alle kan få en sjov og aktiv dag. Det er en fantastisk oplevelse at dele sammen som familie, fordi der plads til en masse grin og fysiske udfordringer, som sammen giver gode minder.

Selvom vejret i efterårsferien ikke nødvendigvis byder på høj sol, så er der stadig garanti for at få varmen. De seks klatrebaner udfordrer dine talenter til at lege gorilla og dine klatreevner. Det giver både sved på panden, men det giver også plads til store smil og høje grin. Det bliver en efterårsferie i Vejle, som er udover det sædvanlige, og det er en super familietur. I får mulighed for at flytte fødderne fra landjorden og rigtig mærke vinden i håret. Især når I svinger jer rundt mellem træerne.

Hvis børnene får brug for en pause, eller sulten melder sig, så er der mulighed for at tage en pause nede på jorden. Gorilla Park har en bålhytte, hvor I kan få varmen, og deres Café tilbyder kolde og varme drikkevarer.

Det er helt sikkert, at en efterårsferie i Vejle, hvor vejen bliver lagt omkring Gorilla Park, er løsningen til børnefamilien, som gerne vil have en hyggelig og aktiv dag sammen. En dag i trætoppene vil helt sikkert vække begejstring hos børn og voksne. Børnene vil elske at klatre rundt i træerne og være aktive sammen med deres forældre.