Efterspørgslen på de kendte Eames stole er steget markant de sidste par år. Mange har fået øjnene op for den smukke, stilrene og klassiske spisebordsstol, som passer til et ethvert spisebord. Eames stolen er verdens kendt og anses som en vaskeægte klassiker inden for møbeldesign igennem de sidste mange år. Der er derfor også kommet et stor marked for hynder til Eames stole, da man med tiden slider hynderne og har brug for nye Eames hynder eller måske gerne vil indrette sig anerledes ved at vælge Eames hynder i en anden farve eller et andet materiale.

hynder-til-eames-stole

Over hele verden forbinder man Charles og Ray Eames, med moderne arkitektur og møbeldesign. Charles og Ray, Eames parret vandt hinandens hjerter på en fælles arbejdsplads og blev senere ægtefolk. Sammen skabte de Eames House og blev hurtig førende inden for design af moderne stole. I 1940érne skabte de den første stol i formbøjet træ og derefter begyndte det at gå rigtige stærkt.

De kendte Eames stole kan købes i mange forskellige farver og forskellige designs. Mange forhandler ligeledes brugte Eames stole til fornuftige priser. Anskaffer man sig en brugt Eames stol kan det være nødvendigt at anskaffe sig nye hynder til stolene.

Eames parret (deraf navnet Eames stole ) var ligeledes et stort navn inden for kunst, film, grafisk design samt industrielt design.