Mange virksomheder oplever igennem årene at miste vigtige dokumenter, enten i forbindelse med brand, oversvømmelse eller indbrud. Med elektronisk dokumenthåndtering er man sikret at, alle ens dokumenter ikke går tabt ved sådanne hændelser. Med et webbaseret system kan man med en adgangskode og brugerID altid komme på ens system og dermed finde de dokumenter man har behov for, lige gyldigt hvilken PC man sidder ved.

M-Files er et webbaseret elektronisk dokumenthåndteringssystem. Ikke nok med at man som virksomhed er sikret at, alle ens dokumenter er i sikre hænder, så bliver effektiviteten af ens medarbejders tid også markant forøget. Mange medarbejdere bruger alt for lang tid på at finde løse dokumenter, arkivering og med dette elektroniske dokumenthåndtering system gør man mange af hverdagens arbejdsprocesser betydeligt nemmere for medarbejderne.

EDH Technology er leveranfør af M-Files. På hjemmesiden kan du læse meget mere omkring hvad M-Files kan gøre for netop dig og den virksomhed du arbejder i. Har man spørgsmål angående dokumenthåndtering i elektronisk form, er man mere end velkommen til at kontakte leverandøren på 70 20 07 60 eller på mail på info@edh-tech.dk