Droner med kamera bliver mere og mere populære. De kan både bruges til hobby-fotografering og leg, men de vinder også meget frem i mange andre professionelle sammenhænge – såsom inden for landbrugssektoren, filmproduktion, ejendomsmæglerbranchen m.m..

DJi Mavic Pro dronen er et oplagt valg når det gælder en drone til både professionelt og amatør brug. Dronen har kamera og kan anvendes til forskellige reklamefilm og præsentationsvideoer, da man med den unikke vinkel fra oven kan fange kunders opmærksomhed. Man har således fundet ud af, at videoer og fotos i fugleperspektiv kan bidrage positivt til forskellige branchers markedsføringsstrategi. Se nu for eksempel turismerelateret markedsføring – her er det som regel en fordel, hvis man på billedet kan indfange større områder, så kunden kan få et helhedsindtryk af for eksempel en given campingplads eller forlystelsespark. Det samme gælder ejendomsbranchen, hvor man i nogle tilfælde kun kan afdække et hus’ fulde potentiale, hvis man kan indfange hele ejendommen på én gang. Det kunne for eksempel være en bolig med et stort markareal tilknyttet.

Man kan også med fordel bruge en DJi Mavic Pro drone til at overvåge trafikken. Den kan nemmere end en helikopter følge trafikken tæt på, og den kan derfor nemt indsamle data om trafikken på de danske veje, som kan give kommunerne større indsigt i indviklede trafikstrømme. På baggrund af den indsamlede data kan man opklare hvor og hvorfor trafikale problemer opstår, og bruge denne viden til i fremtiden at imødegå problemet og optimere de eksisterende veje.

Så uanset om du som privatperson ønsker at anskaffe dig en drone med kamera til hobby-brug eller om du tænker, at du godt kunne bruge en drone til eventuelt at danne dig et overblik over en given situation, så kan du med fordel tjekke Dronevolt´s DJi Mavic Pro drone ud.