Har du hørt om Butik Rikke? Det er en charmerende lille butik, som ligger placeret på Samsø. Butikken forhandler lækkert tøj til store kvinder – en vare, som jeg ofte synes er en mangelvare til trods for, at der findes utallige tøjbutikker her i landet. Alt for ofte synes jeg, at tøjbutikker kun fører størrelserne 34-40 og det er altså lidt et problem, hvis man som jeg har lidt ekstra kurvede former. Og hvis butikkerne endelig har et lidt større udvalg af plussize tøj, så synes jeg tit det er svært at finde det helt rigtige, som lige falder i min smag.

Derfor var det til mit store held, da jeg i forbindelse med en ferie kom forbi den lille butik på Samsø. Den hyggelige facade fangede umiddelbart mit blik, og da jeg kom ind i butikken blev jeg blæst bagover over det store udvalg af tøj til store kvinder. Det var et lækkert, feminint designunivers spækket med alle de fedeste mærker og varer. Jeg tror næsten, at jeg brugte to timer derinde inden, at jeg havde fået mit behov tilfredsstillet, men da havde jeg nærmest også prøvet halvdelen af alt tøjet.

Desværre bor jeg selv et godt stykke væk fra Samsø, så det er ikke så nemt at lægge vejen forbi i hverdagen. Dog har jeg fundet ud af, at de har en webshop med alle deres lækre varer. Her kan jeg i ro og mag sidde derhjemme og udvælge alle mine favorit items og i løbet af få dage modtager jeg en pakke fyldt med det lækreste tøj.

Hvis du selv bor i nærheden af Samsø, kan jeg varmt anbefale dig at tjekke butikken ud, hvis ikke du allerede har gjort det. Bor du lidt længere væk, så kan du med fordel tjekke deres hjemmeside ud lige her. Gør dig selv den tjeneste – du vil næppe komme til at fortryde det.