På jagt efter de bedste dækpriser? Det er netop blevet langt nemmere at finde dækpriser fra et værksted nær dig. Med Cartendo er det blevet ligetil at finde dæk priser på alle slags dækmærker. Konceptet er banebrydende når det kommer til dæktilbud og sammenligning af dækpriser, hvilket vi vil forklare i de følgende. Vi har en klar forventning om, at denne nye måde at finde dæk tilbud er en ny trend, som er kommet for at blive! Cartendo er samtidigt det eneste sted i DK, hvor du finder 100% uafhængige dækpriser! dækpriser

Sammenlign dækpriser

Det har aldrig været nemmere at sammenligne dækpriser. På Cartendos dæksøgemaskine indtaster du blot din nummerplade og postnummer, hvorefter du i løbet af et splitsekund får vidst de billigste dæktilbud i nærheden af, hvor du bor. Du kan med andre ord på ingen tid få et overblik over alle tilbud på dæk fra værksteder med dit postnummer + en 50 km radius fra dit postnummer.

Sammenlign dæk-kvalitet og dækmærkning

En anden smart ting ved denne måde at søge efter nye dæk er, at du også kan sammenligne kvaliteten på de dæk der er på tilbud. Du kan nemt og hurtigt se præcis, hvilken dækmærkning dækket har fået. Ud over selve dækpriserne kan du altså se, hvordan dækket har klaret sig i forhold til fx bremselængde på tør og våd vej, støjniveau og ikke mindst brændstoføkonomi. Dette er nogle uhyre vigtige supplerende informationer, når du skal vurdere den bedste dækpris. Det kan nemlig ofte betale sig, at købe et dæk med bedre brændstoføkonomi, selvom selve dækprisen er lidt højere end et dæk med mindre god brændstoføkonomi. Og man skal måske også huske at spørge sig selv, hvorvidt man vil spare på sikkerheden når det kommer til, hvor effektivt et dæk bremser?

Unikke dæk priser og dæktilbud

Man spørger måske sig selv ”Hvad er fordelen ved de dækpriser jeg finder på Cartendo.dk”. Her er svaret, at de dæk priser, som værkstederne har lagt op på Cartendo.dk er unikke dæk tilbud. Det vil altså sige, at mange af de tilbud på dæk du får frem ved at søge på Cartendos hjemmeside er dæktilbud du ikke kan finde andre steder. Cartendo har nemlig givet værkstederne mulighed for konstant at tilbyde nye dækpriser og lave specielle dæktilbud på de dækmærker de ønsker at sælge og i de byer, som de måske har ekstra fokus på. Man kan sige at det er en win-win for forbrugerne og værksteder. Forbrugerne får adgang til bedre dækpriser via billige dæktilbud og værkstederne får adgang til nye potentielle kunder, som de måske ikke ville kunne sælge dæk via deres egen hjemmeside eller egne kampagner.

dækpriser

Alt i alt er Cartendo et spændende koncept, som helt sikkert vil kunne rykke ved dækpriserne og dæk tilbud i Danmark. Vi kan varmt anbefale denne nye måde at købe dæk på. Hvis du ønsker at følge Cartendo, så kan du nemt og hurtigt gøre det via Cartendos Google+ profil.