Christine Headwear hjælper kvinder der har været udsat for hårtab efter kemo, med at føle sig smukke og feminine igen. De fleste kvinder der gennemgår et forløb med kemo, mister desværre håret og dermed deres kvindelighed og selvtillid. Hårtabet kan for mange være en større traumatisk oplevelse end selve kemoen, da hårtabet sker relativt hurtigt, uden at man har mulighed for at tilvænne sig både psykisk og fysisk. Mange kræftramte kvinder føler derfor at de bliver fremmedgjorte over for deres egen krop, mister deres identitet, kvindelighed og selvtillid.

Christine Headwear ønsker at ændrer på dette og hjælpe kræftramte kvinder med at komme bedre igennem sygdomsforløbet. Målet er at, give kræftramte kvinder et godt og attraktivt udvalg af tørklæder, hatte, huer mm. Alle fremstillet af gode og naturlige produkter, der føles behagelige at have på, både fysisk og psykisk. Og selvfølgelig er alle produkter fra Christine Headwear gennemtestet!

Denne forhandler af Christine Headwear har et stort udvalg af både turbaner, huer, tørklæder, hatte mm. Alle modellerne af denne form hovedbeklædning er designet for at hjælpe kvinder med at genvinde kvindeligheden og selvtilliden. Derfor er der mange forskellige designs, så man nemt kan finde en stil der passe

Christine Headwear sætter en ære i at, hjælpe kvinder igennem en svær periode af livet.

Her kan du se en lille video af nogle af modellerne fra Christine Headwear– God fornøjelse.